qLife

Pretraživanje

Newsletter

Knjiga mjeseca

Download Adobe Reader

Partneri

Tema mjeseca: Prvi regionalni sajam trenerstva, coachinga, Osobnog razvoja i poslovne edukacije

Članak: ,

Bagatin Akademija je petogodišnji projekt kojim želimo ojačati hrvatski zdravstveni sustav i pružiti širinu i vještine koje su potrebne medicinskim djelatnicima kako bi još bolje iskoristili svoju stručnost. Akademija pruža priliku za razvoj čitavog sektora u smjeru znanja kojeg koriste menadžeri i lideri ponajboljih domaćih i stranih korporacija. Surađuje s više od 50 vrhunskih trenera i predavača koji rade na intenzivnom razvoju talenata i mekih vještina u zdravstvenom sektoru na svim razinama. Cilj Bagatin Akademije je, obrazovanjem liječnika u privatnom i javnom sektoru da klijentima pružaju cjeloviti pristup, bolje pozicionirati Hrvatsku na karti medicinskog turizma


Sajam će okupiti više od 50 izlagača, 8 inspirativnih govornika te 3 intenzivne radionice putem kojih će se nuditi prilika za razvoj čitavog sektora u smjeru znanja kojeg koriste menadžeri i lideri ponajboljih domaćih i stranih korporacija.

Otvoreni dani znanja održat će se 1. lipnja 2017. u hotelu Antunović u Zagrebu od 09.00 do 15.00 sati, a dio su projekta Bagatin Akademije koji objedinjuje trenere osobnog i profesionalnog razvoja, edukacijske kuće i coacheve na kojem poduzetnici, obrtnici, korporacije, ustanove i HR stručnjaci mogu na jednom mjestu upoznati trendove u edukaciji.

Sajam će okupiti više od 50 izlagača, 8 inspirativnih govornika te 3 intenzivne radionice putem kojih će se nuditi prilika za razvoj čitavog sektora u smjeru znanja kojeg koriste menadžeri i lideri ponajboljih domaćih i stranih korporacija.

Relevantne edukacijske ustanove predstavit će svoje usluge i programe, koje možete izabrati prema svojim potrebama, a sve u cilju izgradnje svojih djelatnika i društva znanja.

Kao posjetitelji sajma možete sudjelovati na besplatnim interaktivnim radionicama te poslušati nekoliko kratkih, inspirativnih prezentacija na glavnom podiju sajamskog prostora.

Neki od govornika su: Goran Jeras iz Etične banke, Lana Dojčinović iz COTRUGLI Bussines School, Nenad Filipović iz Bled School of Management, Domagoj Lipošinović iz Life Training, Irena Brbić iz Integrative Health Center, Ivana Štulić iz Anglo Adrie.
Radionice će održati Adrijana Strnad te partner sajma Individuum Team Organisation, gospođa Miljenka Plazonić Bogdan.

Za više informacija posjetite službenu stranicu sajma!

© 2006 Novem izdavaštvo d.o.o. info@quantum21.net | Krepelnik Graftwerk | XHTML | CSS | CMS | web dizajn |

Uvodnik

Članci